Dacă dorești să savurezi sortimentele de cafea Kohi preparate într-un mod ireproșabil, fă-le o vizită partenerilo rnoștri. Sunt foarte pricepuți în prepararea cafelelei și, cu siguranță vei avea o experiență plăcută!

 Unde ne poți Găsi?

Brand

 PYOC Coffee Shop

Un altfel de coffe shop cu un altfel de design, cu o altfel de abordare, dar cu o pasiune molipsitoare pentru cafea. Odată ce le calci pragul, cu siguranță te vei delecta cu aromele exotice ale sortimentelor noastre de cafea preparate corect.

Dacă te plimbi prin București și ești prin zonă, ar trebui să le faci o vizită la PYOC, pe strada Buzești, nr.73

Usage limits exceeded.

see-you-latte

 See you Latte

În zona Otopeni, poți gusta sortimentele noastre de cafea într-o locație cool, modernă în care poți simți pasiunea pentru cafea imediat ce îi treci pragul. Barista de acolo sunt specialiști în preparatele din cafea, așa că, te poți energiza oricând cu un espresso exact așa cum trebuie sau poți savura un cappuccino cu o spumă perfectă.

Dacă ești prin zonă, fă o vizită la See You Latte pe strada 23 August, nr.1, bl. B 1-1, Otopeni!

 

Usage limits exceeded.

logo_kohi_cafea_online

 Automate de cafea Kohi – Casa Tineretului Timisoara

Am lansat în Timișoara un proiect pilot pe care dorim să il extindem la nivel național. Dorim să oferim o alternativă mai bună, mai aromată, mai naturală pentru cafeaua de la automat. De aceea propunem automatele de cafea Kohi în care se va regăsi întotdeauana aroma cafelei proaspăt prăjite.

Poți gusta o cafea în incinta Casei Tineretului din Timișoara, Strada Arieș, nr. 19.

Usage limits exceeded.

logo_kohi_cafea_online

 TST Store

Pentru că vrem să fim cât mai aproape de iubitorii de cafea, de acei iubitori de cafea care preferă să o savureze acasaă sau la serviciu, ieșim din cafenele și ne ducem în locurile de unde oamenii își fac micile cumpărături zilnice.

Găsești cafeaua noastră boabe și măcinată în Arad, Aleea Borsec 602, la TST Store.

Usage limits exceeded.